Om UNIQA

UNIQA är ett nordiskt företag som finns i Danmark, Norge och Sverige. Passionen är att utveckla unika, professionella och tankeväckande utomhus och inomhusmiljöer.  

Unika lösningar till unika barn

Alla miljöer är unika, alla människor är unika, men viktigast av allt så är alla barn unika. När Uniqa tar sig an ett projekt, oavsett storlek och budget så är utgångspunkten och målet att alltid att skapa en lösning som genererar ett lärorikt, roligt och en stimulerande miljö för både barn och vuxna.

Unikt sortiment

UNIQA har lösningen på alla projekt då vi har följande att erbjuda: klassiska lekplatser, naturliga lekplatser, utomhus gym, multibanor, alla sorters fallunderlag och ett stort och fantastiskt möbelsortiment.

Unik rådgivning

UNIQA ger dig som kund en större frihet att välja exakt den produkt/produkter som bäst uppfyller era krav. Vi är inte bundna av andra vilket gör att vi kan ge våra kunder den optimala lösningen som ger användaren den bästa upplevelsen.

Unikt team

För att säkerställa bästa service har vi skapat ett team av dem mest erfarna och innovativa personerna i branschen. Vi har våra egna arkitekter för både inomhus och utomhus miljö för att säkerställa att lösningen går hand i hand med den tilltänkta miljön. Vi har vår egen lekplatsinspektör för att se till att alla säkerhetsföreskrifter hela tiden respekteras. Men den viktigaste delen av vårt team är du som kund, för det är dina önskemål och behov som vi tillsammans skall hitta den bästa lösningen på. Tillsammans kan vi skapa något helt unikt.

Unik kvalité

UNIQA levererar produkter och lösningar av kompromisslös kvalitet, bearbetning och säkerhet. Det låter som ett antal trevliga ord, men vi sätter handling bakom dessa, från valet av producenter för rådgivning, leverans och uppföljning.

Unik Service

UNIQA är dedikerad till att erbjuda en unik upplevelse då vi ger råd och hjälper dig som kund. Vi är medvetna om att det bara är en dålig erfarenhet för att förstöra ett mödosamt byggt rykte. Därför lägger vi alla våra ansträngningar för att säkerställa en god och personlig service vid varje tillfälle.

Kostnadsfri offert

Kom ihåg att ni alltid kan vända er till Uniqa och få en kostnadsfri offert. Uniqa är alltid redo att ge råd om hur man skapar en miljö med glada barn och vuxna. Vi ser fram emot att träffa dig. 

Med vänlig hälsning

UNIQA

Tel: 0220 48 48 08

Mail: info@uniqa.se