Stål lekplatser

Stål lekplatser

Stållekplatser - den underhållsfria lösningen

Skulle ni vilja ha en lekplats med hög lekglädje, fysiska utmaningar, motoriska utmaningar och minimalt underhåll, då är detta en riktigt bra lösning för er. Våra experter på lek och rörelse kommer se till att ni får ut maximalt av er lekplats. Här finns utmaningar som passar alla åldrar och leken blir aldrig tråkig.
UNIQAs stållekplatser är av den absolut bästa kvalitén och kräver minimal eller, i dem flesta fallen inget underhåll. En miljö med en stål lekplats från UNIQA är en miljö som inspirerar till massor av lek, rörelse och motion.
Dem extremt starka stålpelarna är en blandning av rostfritt-, galvaniserat- och pulverlackerat stål. Nätet är unikt och gjort av rep som ursprungligen användes för hissar för optimal säkerhet när dem leker på högre höjder. Repen tål otroligt mycket och är av högsta kvalité.

Ni kommer med en stållekplats från UNIQA att uppnå:

  • Underhållsfri lekplats – är i de allra flesta fallen underhållsfria
  • Genomtänkta detaljer – som höjer lekmotivationen
  • Stålstolpar i världsklass – en blandning av rostfritt-, galvaniserat- och pulverlackerat stål
  • Rep med stor styrka – otroligt starka rep som innehåller ett stort antal rostfria stålvajrar
  • Hållbara lekplatser – användning av t.ex. bambu, som i många fall är mer hållbart än trä

Stållekplatser från UNIQA finns i många storlekar, former och design. Dessutom har ni möjlighet att välja bland en mängd olika färger så att stållekplatsen kommer att passa perfekt till er miljö. Vi är alltid redo att ge er professionell och gratis råd.

Detta är ett bra alternativ för motorik och rörelse men även som en del i undervisningen i skolan. Den fria leken och behovet av motorisk lek får man med en stållekplats från UNIQA.
Fallande ordning

53 artiklar

Fallande ordning

53 artiklar