Multibanor

Multibanor

Mer motion och rörelse med multibanor

Med de moduluppbyggda multibanorna från UNIQA kan många sporter utövas på längden och på tvären. Du kan till exempel, kombinera en fotbollsplan med basket och hockey, eller ställa in en klättervägg och elektronisk vägg (Se länk). Möjligheterna är många och kan anpassas till alla områden. Multibanorna kan också kompletteras med en klättervägg, ishall, studsmattor, scen m.m

Genom kravet med minst 45 minuter av idrott och fysisk aktivitet per dag är behovet av bra utemiljör stora. Varför inte investera i en multibana från UNIQA, som i framtiden kommer att vara i centrum på skolgården? Kontakta oss gärna för en lösning från någon av våra utbildade landskapsarkitekter - gratis och utan skyldighet eller förpliktelser.

På våra multibanor, som utvecklats i samarbete med DBU (Danska fotbollsförbundet), kan man utöva många olika typer av sport på längden och på tvären. Ni kommer med UNIQAs multibanor uppfylla följande:

  • Rörelse och motion -  få fler möjligheter för rörelse och motion på skolans område
  • Ljuddämpande skal - UNIQAs multibanor har tillverkats med ljudämpande skal som håller merparten av bullret inne på banan
  • Social samlingspunkt - en självklar plats att mötas på under rasterna
  • Kombination avflera sporter- Kombinera exempelvis, fotboll, basket och hockey på en och samma plats
  • Användning i undervisningen - med en elektronisk vägg på din multibana kan området också användas i undervisningen

Multibanorna kan förses med konstgräs eller gummibeläggning och bidra till att ni kommer få en naturlig samlingspunkt som kommer skapa mer rörelse och motion i barnens vardag.

Vi alla önskar det bästa för våra barn. Både våra egna och dem omkring oss i vår vardag. En investering i deras dagliga liv kommer att löna sig i längden.

 

"