Bøygen

Bøygen

Bøygen är ett företag som utvecklar och designar hållbara och originela idéer och upplevelser. Företaget består i dag av fyra personer med lång erfarenhet inom arkitektur, projektutveckling och design.

 

Var folk träffas

Naturliga mötesplatser kan inte definieras utan det är något som skapas och utvecklas över tid. Det kan vara en bänk i parken eller en plats där olika saker händer. En plats där du varje dag träffar henne med den lockiga hunden, mannen med morgontidningen, paret med den röda barnvagnen som alltid hälsar och inte minst barnet som alltid klättrar i samma träd.

 

Där folk leker

Alla är 12 i äppelträdgården och ingen är för gammal för någonting. Vi har designat en form, en anläggning där det planlösa lekandet och de direkta rörelserna gör att vägen byggs medan man leker. Här bliver alla lite yngre och här behöver du ingen riktning utan hela närvaron av Bøygen /54 inspirerar till vad du vill.

 

Där folk kommer i god form

Bøygen /54 är också ett socialt och utmärkt träningscenter. Det finns heller ingen bindningstid. Träna när du vill, träna när du är i närheten eller gör några styrkeövningar när du passerar på joggingturen. Här får du ett redskap som rymmer motsvarande 10 redskap, där kroppen är din hävstång och din balans styrks. Bøygen /54 skapar aktivitet var än den står.

 

Inspiration för utbildning

 
Fallande ordning

1 artiklar

Fallande ordning

1 artiklar